Toon & Stone

Onze steensoorten.

ARDUIN / BLAUWE HARDSTEEN

Blauwe hardsteen is een 100% natuurlijk product dat o.a. ontgonnen wordt in België! Deze zeer slijtvaste steensoort is vooral bekend voor zijn buitentoepassingen zoals dorpels en gevelbekleding maar vindt zijn weg ook zeker binnenshuis.

GRANIET

Graniet is een 100% natuurlijk product dat te verkrijgen is in talloze kleuren. Dit slijtvast en warmtebestendig steensoort wordt zowel binnen -als buitenshuis toegepast in keukenbladen, trappen en vloeren.

MARMER

Marmer is een 100% natuurlijk product dat te verkrijgen is in talloze kleuren en wordt overal in het interieur verwerkt.

COMPOSIET

Composiet bestaat voor 95% uit natuurlijk kwarts. Deze zeer harde steensoort is te verkrijgen in diverse kleuren en wordt vooral binnenshuis toegepast in keukens en badkamers.

WITSTEEN

Witsteen is een 100% natuurlijk product dat vooral in Frankrijk wordt ontgonnen! Deze poreuze steen wordt vooral in je interieur toegepast om een warme en rustieke sfeer te creëren.

KERAMISCHE STEEN

Keramische steen bestaat voornamelijk uit natuurlijke producten zoals porseleinaarde en klei die door hitte en druk een steenharde materie vormt. De keramische steen kent zijn toepassing voornamelijk als vloertegel maar vindt zijn weg nu ook naar keukenbladen. De grootste voordelen van deze steensoort zijn de hittebestendigheid en het ongelimiteerde kleurenpallet.